Manikura
Poleg dekoriranja umetnih in pravih nohtov stilisti posvečajo veliko mero pozornosti tudi samemu zdravju nohtov. Namen manikure je, da ohranimo naše roke in nohte zdrave
Podaljševanje nohtov
Gelirani nohti se lahko izdelajo na vaših naravnih nohtih, lahko pa se izdelajo podaljški, da imate takoj lepe in dolge nohte. Tudi na pogrižene nohte se lahko izdelajo podaljški, sčasoma se nohtna posteljica podaljša. Stranka se s tem odvadi gristi nohte.
Gelirani nohti
Umetni nohti, narejeni iz gela, so že prava stalnica med poznavalkami trendov manikure. Za njih se odločajo tudi tiste ženske, ki se ne morejo znebiti grde razvade – grizenja nohtov.
Gelirani umetni nohti predstavljajo idealno rešitev za tiste, ki grizejo nohte, in tiste, ki jim nohti ne rastejo pravilno. Predvsem so primerni za zaposlene ženske, ki želijo imeti brez nenehnega truda roke vedno urejene
Poslikava nohtov
Odločitev o tem, kakšna poslikava nohtov bo krasila ženske roke, je odvisna predvsem od njih samih. Ponavadi se ženske odločajo na podlagi svojega osebnega okusa in stila, ki ga prava poslikava nohtov lepo dopolni.

 
DOMOV UMETNI NOHTI PEDIKURA DEPILACIJA KOZMETIKA
LOKACIJA

Kontakt : 02 251 36 82